Hämeenlinna, Rocktown w/ Ekstensio

Reissuhan lähti perinteiseen tyyliin edellisen päivän kamojen hakureissulla reenikseltä. Ja kun Hämeenlinna sattuu olemaan 130 km ja 180 astetta eri suunnassa kun reenis niin tavarat täytyi tuoda Tampereelle odottamaan seuraavaa päivää. Yöllä kamojen roudausreissulla kävi suht ikävä juttu, josta sanottakoon vain, että kolari tuttujen välillä saattaa olla vähän akward situation…

Pienien Spinal Tap -henkisten ongelmien jälkeen (paku jäi ylämäkeen jumiin) saatiin ossit jouselle. Matka taittui kahdessa eri leirissä ja kulkukoirat haukkui. Perillä odotti herrat Ekstensiot ja roudaus sai alkaa. Itse rakennus oli tyylikkäästi kolmessa kerroksessa ja vielä kivasti rock-henkeen sisustettu.

Siinä pienen välilaskun ja checkien jälkeen, käytiin huitaseen miehissä rullat siinä torin toisella puolella. Pizza-miehillä ei ollut kuulemma juustosta pulaa! Takaisin päästyämme tuli ilmoitus, että soitot alkaa Kamis-leirissä klo 00.09. Nauhat pyöriin ja lauteille. Väkeä oli tullut melko mukavasti paikalle, ja perinteisesti porukka piti soittaa lämpöseksi ennen kun alkoi tunnelma nousemaan. Hyvää liikettä puolin ja toisin. Heikki oli päättänyt ihan keskenään vetää jonkun näköisen medleyn alkupään tuotannosta, jota me muut seurasimme nöyrästi (!). Keikka vedettiin hyvin kotiin ja uusi alkunauhakin toimi kivasti.

Ekstensiot jyräs hyvän keikan meitin jälkeen ja juhlat sai alkaa! Siinä otettiin vähän keikyä ja jaettiin roudausvapautuksia. Minä sain vasemman käden käyttövapauden ja Heikki diktaattorimaisesti päätti olla roudaamatta mitn. Ehkä muutamat rumpusälät, mutta that`s it! Hyvät oli iltamat ja eri mukavaa porukkaa oli E:n miehet, tänks.Hessun kans syötiin liikennemyymälän herkkuja paluumatkalla ja Riku sävelsi pakun kotipihaan joskus siinä puoli viiden hujakoilla. Kuin ihmeenkaupalla sain itseni kotiin mikron kellon näyttäessä 4:44. Puhelimen kello kun sanoi: SIM-KORTTI EI OLE KÄYTÖSSÄ.

- Ville

Kategoria(t): Keikkaraportit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.