Seinäjoki, Rytmikorjaamo w/ Machinae Supremacy, Masquerage

Tällä kertaa nokka käännettiin kohti Etelä-Pohjanmaata ja tarkemmin ottaen Seinäjoelle. Vuonna 2008 oltiin myös Kultrockissa ja sitä reissua ollaan monesti lämmöllä muisteltu, joten tältä illalta oli lupa odottaa paljon. Reissuun lähdettiin siinä yhden maissa ja otettiin matkalla romut kyytiin. Matkalla meinas mun ja Rikun tie nousta pystyyn kun pakettiauto olis kaivannut dieseliä nieluunsa, mutta meillä oli eri näkemys asiasta. Viimesillä höyryillä kiilattiin Cheese Gatelta lisää riisseliä. Huh.

Paikan päällä Machinaet oli juuri saaneet tehtyä checkin kun kurvattiin Rytmiksen pihaan. Mukavan vastaanoton jälkeen alettiin suoraan tekemään illan soundia. Kun saatiin hommat valmiiksi käytiin ruoan kimppuun. Miehekkäät satsit huiviin ja sen jälkeen otettiin pienet levot. Tällä kertaa matkassa oli myös Janne ja Ville crew:n ominaisuudessa, joten tällä kertaa orkesteri sai ottaa vähän rennommin. Satuin täyttämään vuosiakin lauantaina ja pojat oli ostanut oikein lahjojakin… kitaran, tamburiinin ja rytmimunat! Häväri niistä…

Illan ensimmäinen esiintyjä joutui peruuttamaan kun vaatimattomasti kolme heppua yhtyeestä oli tullut kipeäksi. Tästä johtuen saatiin illan vaihdot venytettyä puoleen tuntiin (!). Masquerage otti näin ollen lavan ensimmäisenä joskus kymmenen aikaan. Siinä käytiin katsastamassa orkesterin kunto, joka oli vallan mainio. Sen jälkeen poikain kanssa otettiin hanskat lämpösiksi ja ei kun lautehille!

Soitto rullasi todella mukavasti ja fiilikset oli enemmän kuin hyvät. Lavasoundi oli mitä parhain, joka on aina omiaan lisäämään boogieta. Hauskaa tuntui olevan lavan etupuolellakin, joten puhutaan varsin onnistuneesta illasta! Reilun neljävitosen jälkeen oli niskat kuperkeikalla ja hikeä levitelty pitkin ja poikin.

Machinaet aloitti vedon siinä puoli kahdentoista aikaan, josta otettiin tyypit ja painettiin saunaan… uuh. Järjestelyt olivat kaikin puolin kunnossa ja puutetta ei ollut muuta kuin ajasta. Alakertaan lipastettiin olutta heti niin että riittää ja varsinaiset juhlat sai alkaa! Otettiin siinä syyniin tauoilla saunan vieraskirjakin. Siihen oli raapustanut viimeksi joku Baseballs… jotain saksalaasia kait. Ilta loppui yllättäen ”kesken”, jota toiset jatkoi autossa ja toiset ei… mutta kivaa oli niin kauan kun sitä kesti.

Tavarat autoon ja kotia kohti! Siinä jätettiin Hessu heitteille Seinäjoen yöhön ja lähdettiin metsästämään ruokaa liikennemyymälästä. Mitään tuoretta oli turha odottaa, joten siitä kolmiot ääntä kohti ja valot pois. Kämpän kautta Tampereelle ja kellokaan ei ollut kun seitsemän. Uusiksi? Millon vaan!

Katso lisää kuvia täältä.

- Ville

 

Kategoria(t): Keikkaraportit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.