Sessiot pystyyn

Ensimmäiset kuulumiset studiolta.

Se on sitten studiosessiot potkaistu tänään käyntiin! Alkutunetuksen jälkeen aloitettiin perinteisesti rumpujen nauhoituksella ja Heikki levittikin kapulapölyä siihen malliin, että heikompaa olisi hirvittänyt. Ja sinkkubiisi oli purkissa muutaman oton jälkeen. Siihen samaan syssyyn runtattiin levyn aloitusbiisi ja ensimmäinen ölvi saattoi nousta huulille.

Moros,

Taas on tullut hyvä ajankohta valaista mikä on asioiden viimeisin laita. Viime viikolla oli siis Turussa viimeinen sovittu keikka, jonka jälkeen on nyt tarkoitus hiljentyä hetkeksi suunnittelemaan uutta albumia!

Biisimateriaalia on todella mukavasti kasassa, mutta yhteistä treeniaikaa on sitten sitäkin vähemmän. Kappaleita, joita ollaan yhteisesti jo vedetty, taitaa olla nelisen kappaletta, mutta aihioita ja riffejä löytyy suunnilleen kokonaiseen albumiin. Pientä varovaista innostuneisuutta biiseihin on havaittavissa, mikä ei koskaan ole huono merkki, heh. Minkäänlaisista aikatauluista on vielä turha edes puhua, mutta joulukuun loppuun luulisi kappalemateriaalin olevan valmista. Mutta kuten aiemmin todettu, treeniaika on kortilla…

Nyt siis kirjoitellaan uusi levy loppuun ja sitten varaillaan jostain paja kun sen aika on. Joitain pistokeikkoja saatetaan välissä tehdä, mutta niistä ilmoitellaan sitten jos sellaisia tulee. Levyn etenemisen ylä- ja alamäet jaetaan tähän samaiseen blogiin, kuten myös kaikki levyn ympärillä pyörivät asiat.

Ja lopuksi täytyy kiittää kaikkia, jotka ostivat ensimmäisen albumimme levynä tai digitaalisena. Se jos joku potkii meitä eteenpäin. KIITOS!

Palataan pian asiaan,

- Kameleontti

Kategoria(t): Blogi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.