Kitaroita ja lauluja

Uutta blogiin.

Päivä lähti käyntiin siten, että järjestäin jokainen myöhästyi aamuisesta aloitusajankohdasta. Sillälailla! Miehityksellä 2+1 ruvettiin ryskyttään kitaroita uuniin ja melko sukkelastihan ne sinne menikin. Pieniä soolomuutoksia meinattiin alkaa tekemään, mutta vanhassa vara parempia, kuten vanha kansa sanoo.

Muu rykmentti lähti kahden maissa safkalle, paitsi laulutaiteilija jäi studiolle availemaan ääntään ja tekemään viime hetken studiosovitukset lauluille. Ryhmän saavuttua, alettiin saman tien purkittamaan lauluja. Pieni flunssainen pohjavirekään ei tuntunut vokaaleja pahemmin haittaavan ja laulut saatiin myös suht nopeasti sisään. Kävipä siinä mullikuorokin rykäisemässä oksat pois mikrofoonista, ihan ennenkuulumaton tässä orkesterissa…

Summa summaarum, suunnitellut biisit saatiin purkkiin mallikkaasti aikataulussaan. Tällä viikolla toinen biiseistä miksataan valmiiksi, jonka pikimmiten saattekin sitten kuultavaksenne! Nyt kannattaa pitää korva raiteella ja kuunnella, milloin juna tulee.

Asioita on syytä silti valottaa vielä sen verran, että vaikka single levyltä nyt julkaistaankin, niin albumi EI OLE tulossa vielä vähään aikaan. Itseasiassa mitään julkaisuajankohtaa ei ole edes suunniteltu. Tarkoitus on vain antaa esimakua tulevasta albumista ja jakaa uutta musiikkia, eikä pantata sitä varastossa levyn julkaisuun asti.

Palataan pian asiaan!

Kategoria(t): Blogi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.