Tampere, Klubi w/ Beyond The Dream, Gotham O.D.

Tiistai oli taas toivoa täynnä kun lähdettiin kamoja hakemaan reenikseltä. Tällä kertaa otettiin ihan vaan romut völjyyn ilman nuottiakaan lurauttamatta. Yleensä on ollut tapana ottaa reenit alle, koska reenikselle on sen verran matkaa, että sinne ei ”huvikseen” kannata lähteä. Enivei. Samaan aikaan toisaalla Heikki dominoi jotain helvetin stedicamia, joten hän ystävällisesti jätti veljeksille ja mulle vähän enemmän roudattavaa.

Klubilla oli vastassa jo BTD:n herroja, joiden kanssa sitten laitettiin yhdessä lava koreaksi. Gothamin miehet olivat vielä pitkänmatkalaisina tuloillaan, mutta saapuivat kyllä juuri sopivasti mestoille. Ja täytyy kyllä erikseen todeta, että molemmat bändit olivat äärimmäisen mukavaa ja hauskaa sakkia. Nauraa sai kyllä koko ajan! Ensin lauteet otti haltuun BTD, joka vakuutti kyllä tiukalla vedolla ja monipuolisuudellaan. Loppuun herrat vetivät Lamb of Godia ja Panteraa, joka ei todellakaan ole väärin se. Gothamit tekivät nopean checkin ja melkein heti hyppäsivät ryskäämään. Ja sehän toimi eri mukavasti! Monipuolisuus, biisit ja hyvät laulut oli kyllä tämänkin orkesterin kohdalla enemmän kuin kunnossa. Me likes!

K-kaupan miesten runttaus alkoi siinä kympin jälkeen ja ihan mukavastihan tuo tuntui menevän. Välillä kyllä kuultiin kappaleiden ”vanhoista” sovituksista ihan uudenlaisia mielipiteitä, mutta se ei hilselinkoja paljon haitannut. Setti oli kutakuinkin sama kuin pari viikkoa sitten, koska se tuntui toimivan mukavasti silloinkin.

Sitten heitettiin kamastukset autoon ja jäätiin paikalla olleiden kanssa heittään leppää. Ilmeni siinä illan mittaan sellanenkin tosiasia, että Heikki oli polkenut jalalla sen verran koreasti, että basarin etukalvo oli loppukeikan aikana muistuttanut lähinnä Suomen lippua äitienpäivänä. Sattuuhan näitä.

Katso lisää kuvia täältä.

- Ville

Kategoria(t): Keikkaraportit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.