Tampere, Vastavirta w/ Randy Reckless, Mimoth

Jumaleisson, nyt lähdettiin matkaan oikein huolletulla koslalla! Lähtö otettiin Rikun kanssa kohti kämppää iltapäivällä ja koukattiin Heikki matkan varrella. Oli muuten Hessulla oikein omat hazerit mukana, ei saatana. Samppa luisti roudatuksesta olemalla muka ”röissä”, ei mene läpi! Auto saapui sitten Vastiksen pihaan siinä seiskan maissa ja roudaus sai alkaa.

Siinä sitten katsastettiin orkestereiden äänet kuntoon, ja saatiinkin ihan kivat mökät aikaseksi. Tämän jälkeen laitettiin bäkkärillä vegepyörykät sekasin perunoiden kanssa ja saatiin nälkää siirrettyä taas muutamalla tunnilla. Paikalle saapui illan mittaa mukavasti tuttujakin kun Tampereella kerran ollaan. Frangenia ei näkynyt. Illan muut orkesterit veti keikat ensin kotiin ja meidän vuoro tuli samaan aikaan kuin kello löi 00.00.

Keikka vedettiin mukavalla draivilla ja voisi jopa sanoa, että biisit ”soittivat itse itsensä”. Saatiinpa kuulla Hessun punk-lähtölaskentakin: ”YY-KAA-KOO-NEE”, kun pyysin nätisti. Settiin nostettu ”Pe(e)lon rutiini” alkaa toimia mukavasti livenä, joten se saa jäädä toistaiseksi listalle. Parempi keikka, parempi mieli. Kamis kuittaa.

Loppuilta meni mukavasti seurustellessa ja istuskellessa. Roudauksien jälkeen kello löi jo viisi, mutta silti oli vielä bygätty jotkut jatkot… Ja koska meillä ei ollut enää varaa menettää yhtään miehiä, painoin kotiin. Seuraavaksi Klubi.

- Ville

Kategoria(t): Keikkaraportit. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.